SKS Sweden

Om oss

SKS Sweden

SKS SWEDEN AB grundades för drygt 30 år sedan och hette fram till september 2011 Bonfiglioli Skandinavien AB. Vi lagerhåller, monterar och marknadsför produkter för svenska maskintillverkare och vi är bl a distributör i Sverige för Bonfiglioli (IT), THK (JP) och Tsubaki (JP).

Vår personal har lång erfarenhet av transmissioner och är beredd att ge er bästa möjliga service, t ex med beräkningar eller CAD-ritningar. Vi är också alltid beredda att diskutera olika logistik-lösningar, t ex lagerhållning hos oss, för att ni ska kunna vara flexibla och pålitliga mot era kunder.

Då vi har ett brett produktprogram från ledande leverantörer kan vi också hjälpa er med att minska ert antal av leverantörer genom att välja fler produkter från oss. Vi kan t ex leverera ”kit” av produkter till era maskiner ”maskin per maskin” istället för att ni får leveranser till 5 maskiner av ett antal leverantörer.

Produkterna vi visar i denna katalog är från våra huvudleverantörer men med hjälp av vårt kontaktnät och våra finska systerbolag har vi även stora möjligheter att offerera, lagerhålla och leverera alla möjliga mekaniskt bearbetade produkter.


Leveransvillkor (svenska) finns här:  NL_09.pdf